Rättstavningsprogram på nätet?

Idag fick jag ett mail från en av mina läsare som undrar om det finns någon bra sajt på nätet där eleverna kan träna sig i rättstavning. Det enda jag kommer på så här på rak arm är Lexia. Lexia är ett datorprogram som främst riktar sig till elever med dyslexi eller afasi. Många av övningarna kan dock, med fördel, även användas av elever som behöver öva sig i rättstavning eller läsförståelse. Kruxet är att programmet kostar pengar. Några gratisprogram känner jag tyvärr inte till. Gör ni?

3 thoughts on “Rättstavningsprogram på nätet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>